WeTravel Curaçao
0%

Truk’i Pan’s – Hier moet je eten op Curaçao!

Truk’i Pan’s – Hier moet je eten op Curaçao!
author
Cas
maart 30, 2023

Curaçao barst van de restaurants waar je lekker uit eten kunt gaan. Heerlijke vleesgerechten of vers gevangen vis staan vrijwel overal op het menu. Maar als je een keer geen zin hebt om uit eten te gaan, maar ook geen zin hebt om zelf te koken, bezoek dan eens een Truk’i Pan. Truk’i Pan’s zijn foodtrucks die langs de kant van de weg staan. Het eten is er heerlijk en de prijs vaak heel schappelijk. Zeker in de avond zie je ook veel lokale mensen in de rij staan bij een Truk’i Pan. Omdat het er zoveel zijn hebben wij voor je een selectie gemaakt van onze favorieten!

BBQ Express Carabasbaaiweg

Deze Truk’i Pan is meerdere jaren uitgeroepen tot de beste Truk’i Pan van Curaçao. En die onderscheiding hebben ze verdiend. Gelegen aan de Caracasbaaiweg op een groot parkeerterrein. Je kunt hier alles bestellen wat je maar op de barbecue kunt vinden. Ze zijn wel pas na 21.00 open, dus je moet als echte hollander wel even je honger bewaren. Ook na het uitgaan is dit een plek waar veel feestvierders de avond nog even lekker afsluiten met een broodje.

Friday’s Baby Truck

Schuin gelegen tegenover de BBQ Express (naast de Luna Park), staat deze Truk’i Pan. Hier geen grote parkeergelegenheid, dus je moet goed opletten want je rijdt er zo voorbij. Dat de Truk’i Pan zelf maar heel klein is, doet niks af aan de kwaliteit van het eten. Onze aanrader: de Jack Daniel Wings. Thank us later!


The Don Street Restaurant

The Don noemt zichzelf geen Truk’i Pan maar een street restaurant. Gelegen in Saliña naast de oude Caracasbaaiweg valt het vanzelf op door de intieme verlichting die er hangt. Ook hier staat altijd een rij en vind je genoeg tafels om het buiten lekker op te eten. Ze hebben een groot menu; van Lomito tot Burgers tot pizza, voor iedereen wat wils.

Disfruta más

Oftewel: Geniet meer! Deze Truk’i Pan heeft zich gespecialiseerd in de lekkerste smoothies die je maar kunt vinden. Ook deze Foodtruck zit in de buurt van de BBQ Express en de Friday’s babytruck. Gelukkig zijn ze overdag al open, dus je hoeft niet te wachten tot 21.00. Je kunt je smoothie kiezen met suiker of met melk, maar zelfs zonder suiker zijn ze al heerlijk zoet! Een echte aanrader als je overdag even wilt afkoelen!

Posted in Uncategorized
+

Search Room

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *