WeTravel Curaçao
0%

Auto verhuur

Via onze partners bieden wij een ruim aanbod huurauto’s aan. Ons aanbod varieert van kleine sedans tot exclusieve jeeps, zodat er altijd wel iets tussen zit dat bij jouw wensen past.

Prijs: op aanvraag

Auto verhuur

Nannyservice

Komt u met kleine kinderen naar Curaçao en wilt u er graag een dagje tussenuit met zijn tweetjes? Maak dan gebruik van de oppasservice. Via deze ervaren nanny's kunt u onbezorgd genieten van uw dag, wetende dat uw kinderen in goede handen zijn.

Prijzen: vanaf €20,- per kind

VIP service Hato Airport

Aangekomen op de luchthaven van Curaçao, Hato Airport, wordt u bij de gate opgewacht door een persoonlijke assistent en kunt u de wachtrij bij de paspoortcontrole passeren. U wordt geholpen met uw bagage en heeft voorrang bij de douanecontrole. Van daaruit kunt u uw reis voortzetten per taxi, huurauto of transfer. Houd er rekening mee dat taxi en transfer niet bij dit pakket zijn inbegrepen.

Prijzen: €75 per persoon (kinderen t/m 16 jaar gratis)

VIP service Hato Airport

Airport transfer

Met onze luchthaventransfer wordt u bij de aankomsthal opgehaald door uw eigen taxichauffeur die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Vervoer van uw accommodatie terug naar de luchthaven kan ook geregeld worden.

Prijzen: afhankelijk van groepsgrootte

Privé Chef

Wilt u een avondje thuisblijven, maar heeft u ook zin in een restaurantwaardig diner? Boek een privékok die bij uw vakantiehuis komt koken! U wordt volledig ontzorgd en hoeft alleen nog maar te genieten van de heerlijke gerechten die u geserveerd worden. WeTravel Curaçao brengt u graag in contact met de beste chef-koks van het eiland.

Prijzen: vanaf €80 per persoon

Privé Chef

Boodschappenservice

Direct bij aankomst in uw villa een volle koelkast? Dat kan met de boodschappenservice van WeTravel Curaçao. Geef vooraf uw boodschappenlijstje door, dan zorgen wij ervoor dat alles netjes geregeld is bij aankomst.

Prijzen: 15% bovenop de totale boodschappenlijst

Activiteiten

ATV/Quad Tour

Ontdek de wilde kant van Curaçao op een quad en ga off-road door de ruige natuur van het eiland. Spektakel en plezier gegarandeerd met een rondreis, zo heb je Curaçao nog nooit gezien!

Prijzen: op aanvraag

Privé Yacht

Een dag op het water waarbij jij in overleg met de kapitein de koers bepaalt. Snorkelen, vissen of aanleggen aan een privébaai, het kan allemaal! Curaçao vanaf het water ervaren is zeker een must-do tijdens je vakantie.

Prijzen: op aanvraag

Privé Yacht

Privé Tour

Laat je een dagje meenemen door een gids die alle leuke plekjes van het eiland kent. Cultureel erfgoed bezoeken, een actieve reis maken of de mooiste stranden bezoeken; alles is mogelijk. In overleg met uw privégids wordt een dagprogramma opgesteld dat precies aansluit bij uw wensen!

Prijzen: op aanvraag

Contactformulier

We streven ernaar om binnen 1 dag te reageren.

    +

    Search Room

    Required fields are followed by *