WeTravel Curaçao
0%

Vaak gestelde vragen

Accommodatie

1 Wat voor stopcontacten zijn er in de accommodaties?

Bijna alle accommodaties hebben Europese stopcontacten(220V). Dit staat per accommodatie ook nog aangegeven op de pagina.

2 Wordt de villa tussendoor schoongemaakt tijdens mijn verblijf?

Ja, bij een verblijf langer dan 7 dagen zit er een verplichte tussen-schoonmaak bij inbegrepen.

3 Over welke standaardvoorzieningen beschikken de accommodaties?

Alle villa’s zijn zeer luxe uitgerust als het gaat om meubilair, linnengoed en keukengerei. Per villa staat ook aangegeven welke voorzieningen nog meer aanwezig zijn. Mocht er iets ontbreken wat u graag zou willen hebben tijdens uw verblijf, neem dan even contact met ons op!

4 Mag ik een huisdier meenemen?

Over het algemeen zijn huisdieren niet toegestaan. Mocht u dit wel willen, dan kunnen we in overleg altijd kijken of er toch een uitzondering gemaakt kan worden.

5 Is er WIFI aanwezig in het huis?

Ja, al onze accommodaties hebben een WIFI-netwerk aansluiting waar u gratis gebruik van kunt maken.

Boeken & Betalen

1 Zitten er aan een reservering reserveringskosten verbonden?

Wij hanteren een tarief van €30,- vaste reserveringskosten.

2 Waar staan jullie algemene voorwaarden?

Deze kunt u hier vinden: Huur- en boekingsvoorwaarden

3 Hoe boek ik een accommodatie?
 1. Wanneer u een villa of appartement wil boeken, dan stuurt u via de website, e-mail of whatsapp een boekingsaanvraag. 
 2. Wij sturen u dan binnen 24 uur een prijsvoorstel/offerte toe. 
 3. Wanneer u hier je akkoord op geeft, plaatsen wij een optie in de kalender voor u, welke 48 uur geldig is.
 4. Na het geven van je akkoord, sturen we u een boekingsformulier toe. Na het invullen van dit formulier is je boeking definitief.
 5. Zie vraag 5 voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden.
4 Wanneer is mijn boeking definitief bevestigd?

Zodra het boekingsformulier is ingevuld, is de boeking vanuit de aanvrager definitief. Het enige wat nu nog nodig is, is een akkoord van de eigenaar van de villa.

5 Wanneer moet ik betalen?

Als het boekingsformulier is ingevuld, moet binnen 7 dagen de eerste 25% voldaan zijn. Het restant moet maximaal 8 weken voor het begin van de reis betaald zijn. Bij last-minute boekingen (minder dan 8 weken van te voren), moet de gehele huursom in een keer betaald worden.

Indien er niet op tijd betaald wordt, kan het zijn dat de boeking geannuleerd wordt en er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

6 Op welke manier kan ik betalen?

U ontvangt een factuur van WeTravel, waarna het bedrag over gemaakt kan worden naar de bankrekening vermeld op de factuur. Dit kan zowel in euro’s als dollars. Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen. Hier kunnen extra kosten bij komen

Extra diensten

1 Hoe kan ik extra diensten bijboeken?

Je kunt onze extra diensten hier vinden. Per dienst kun je contact met ons opnemen voor het bijboeken hiervoor. Betaling vindt vaak rechtstreeks plaats richting de aanbieder van de dienst.

Prijzen & Borg

1 Wanneer krijg ik mijn borg teruggestort?

Wij streven er naar om de borg binnen 2 weken na afloop van uw verblijf terug te storten. Eventueel meerverbruik van elektra & water wordt met de borg verrekend.

2 Waaruit bestaat de totale huursom uiteindelijk?

De prijs die u online ziet is de kale huurprijs per nacht, deze is exclusief 7% toeristenbelasting. Daarnaast zijn er nog schoonmaakkosten, borg en reserveringskosten, en eventuele extra opties die u gereserveerd heeft. De prijzen voor de borg, schoonmaak en extra opties verschillen per accommodatie, de reserveringskosten zijn altijd €30,-

Tijdens mijn vakantie

1 Wie is de contactpersoon tijdens mijn verblijf in de accommodatie?

Dat is de beheerder. Wanneer er iets is, kunt u contact met hem/haar opnemen. Zij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse.

2 Is er iemand bij de accommodatie aanwezig als ik aankom?

Ja, u wordt altijd hartelijk welkom geheten door de beheerder, met een welkomstdrankje wat klaar staat. Ze laten u gelijk zien waar alles te vinden is in het huis, en nemen de meterstanden op. Wanneer u bent aangekomen op het vliegveld, kunt u ze een berichtje sturen of bellen, dan weten ze hoelaat u ongeveer arriveert en zorgen zij dat ze er ook zijn.

Voor vertrek

1 Wat moet ik voor vertrek nog regelen?

Voor vertrek krijgt u informatie toegestuurd voor bij aankomst, zoals onder andere een route beschrijving. Voor reizen naar Curaçao heeft u altijd een toeristenvisum nodig. Er geen verplichte vaccinaties.

Wijzigen & Annuleren

1 Ik wil mijn boeking nog wijzigen; Hoe doe ik dat?

Als u na uw boeking toch nog iets wilt wijzigen, dan kunt u contact met ons opnemen. We bespreken dan wat er nog mogelijk is, en wat de eventuele meerkosten hiervan zijn.

2 Ik wil mijn boeking annuleren

Zolang u de boeking nog niet definitief bevestigd hebt, kunt u van de optie afzien. Nadat u boeking bevestigd is, zijn er annuleringskosten van toepassing. De hoogte hiervan hangt af van het moment waarop u annuleert. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Heb je het antwoord niet gevonden?

  *Wij beloven uw persoonlijke gegevens niet aan derden door te geven.
  +

  Search Room

  Required fields are followed by *