WeTravel Curaçao
0%

Boca Gentil

Midden in de wijk Vista Royal op Jan Thiel ligt het luxe resort Boca Gentil. Een aantal woningen op dit resort worden verhuurd voor vakantieverhuur. Hier vertellen we wat meer over Boca Gentil.

De Oorsprong

Boca Gentil is ontwikkeld begin deze eeuw. Het begon met het idee om een harmonie te creëren tussen de natuurlijke schoonheid van Curaçao en een hoogwaardige levensstijl. Boca Gentil werd stapsgewijs ontwikkeld, met aandacht voor elk detail.

Gedurende de jaren groeide Boca Gentil in verschillende fasen, met uitbreidingen en verbeteringen die het resort transformeerden. Vanaf het begin was er een focus op het bieden van een scala aan accommodaties, van ruime villa’s tot elegante appartementen, elk met uitzicht op de Caribische Zee.

Voorzieningen 

Boca Gentil is nu een synoniem voor luxe leven op Jan Thiel, Curaçao. Het resort heeft niet alleen de natuurlijke schoonheid behouden, maar heeft ook geïnvesteerd in voorzieningen die passen bij een veeleisende levensstijl.

1. Strand Toegang: Bewoners en gasten genieten van directe toegang tot de adembenemende Jan Thiel baai, met uitgestrekte witte zandstranden en azuurblauwe wateren.

2. Luxe accommodaties: De accommodaties in Boca Gentil variëren van ruime villa’s tot moderne appartementen, elk ontworpen met een focus op comfort en stijl. Alle accommodaties zijn ingericht om heerlijk vakantie te kunnen vieren.

3. Restaurants; Vanuit het resort loop je via het strand zo naar de verschillende eetgelegenheden op Jan Thiel Beach. 

4. Faciliteiten: Naast het resort vind je o.a. een supermarkt, verscheidene winkels, een gym en car rentals. Alles is op loopafstand. Dit maakt het een erg fijne plek om vakantie te vieren.

5. Veiligheid en Privacy: Met 24-uursbeveiliging en afgesloten terreinen kunnen bewoners met volle teugen genieten van hun stukje paradijs met gemoedsrust.

WeTravel Curacao biedt verschillende accommodaties aan op Boca Gentil, waar gasten een prachtige villa kunnen huren. Neem contact op voor meer informatie

+

Search Room

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *